Over CyberServ BV

CyberServ BV is een betrouwbare business to business hostingprovider, die sinds 2000 professionele IT-diensten levert aan bedrijven.

Bij ons kunt u terecht om uw domein te registreren en uw website te hosten, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor alle overige IT-gerelateerde zaken.

Dus het one-stop-shop principe, waarbij u alles bij 1 partij kunt onderbrengen.

Ons Serverpark

Onze servers en de servers van onze klanten staan in onze racks in het datacenter van Iron Mountain te Haarlem, het voormalige EvoSwitch Datacenter.

Afgezien van het feit dat het een van de modernste datacenters in Nederland is en voorzien is van 24-uurs bewaking, redundante energietoevoer, uitstekende redundante koel-installaties en een state-of-the-art brandbeveiligingsysteem heeft, is het ook zeer makkelijk te bereiken per auto of met het openbaar vervoer.

Verder ligt luchthaven Schiphol op 10 kilometer afstand, zodat ook bezoekers uit het buitenland snel ter plekke kunnen zijn.

Zo simpel kan het zijn

  • Professionele support
    Maak 24/7 gebruik van onze professionele helpdesk. Via het ticketsysteem of telefonisch.
  • Uptime garantie

    Op alle diensten die wij leveren, garanderen wij een uptime van 99,9%. Indien er geplande werkzaamheden zijn, laten wij die ruim van te voren weten.

  • Veel opties

    Wij voorzien u van zoveel mogelijk opties. Of dat nu instellingsmogelijkheden zijn, of applicaties die u op uw hostingpakket kunt installeren.