Webhosting

Voordelige professionele webhosting met het DirectAdmin control panel en Installatron om uw apps makkelijk te beheren.

Inclusief een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat en nog veel meer standaard gratis opties.

DirectAdmin en Installatron

DirectAdmin is een strak, efficient en makkelijk te gebruiken control panel, voor beginners, maar ook voor mensen met geavanceerde kennis. U kunt hiermee alle aspecten van uw hostingaccount beheren.

Wij leveren bij alle hostingpakketten de Installatron Application Installer. Hiermee is het mogelijk om allerlei applicaties, van een CMS zoals WordPress of Joomla, fotogallerijen, webshop-applicaties, forums en nog vele andere makkelijk en zonder moeite met 1 klik op de knop geinstalleerd worden.

webhosting bestellen

Voice Over IP

Voice over IP is de moderne variant van de klassieke telefooncentrale. Er is dus geen fysieke telefooncentrale meer nodig, alleen een internetverbinding en geschikte telefoontoestel, of een VoIP app op uw mobiele telefoon.

VOIP bestellen

Is uw gewenste domeinnaam nog vrij?

Virtual Private Server

Supersnelle virtual private servers met volledige root-toegang en een ruime keuze aan besturingssystemen.

Inclusief een uitgebreid control panel, waarmee u alles kunt beheren zoals herinstallaties, reboots, statistieken en nog veel meer.

VPS bestellen

Microsoft Office 365

Geef uw medewerkers de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken, vanaf hun favoriete apparaat. Hiermee kunt u hun productiviteit verhogen en de samenwerking in teams vereenvoudigen. Bovendien kunnen uw medewerkers een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven. Met Office 365 kunt u alles wat u op kantoor doet nu ook onderweg doen.

Meer samenwerken

Met Office 365 kunt u overal toegang geven tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en onlinevergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Run uw bedrijf met services die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen.

Office 365 diensten bestellen

Online Werkplekken

Met een online werkplek van CyberServ werken u en uw medewerkers 24/7 veilig en vertrouwd in de cloud. U heeft overal toegang tot de data en altijd een backup van alle bestanden. Daarbij zijn cloud werkplekken goed beveiligd tegen hackers en virussen. Dat alles voor vaste maandelijkse kosten.

Online werkplekken bestellen